Влада

Депутати хотіли почути звіт директора житомирської Служби автодоріг і врешті направили звернення щодо його звільнення

26 July 2018, 14:13

Інформувати депутатів про хід виконання дорожніх робіт прийшла заступниця керівника Служби автомобільних доріг в Житомирській області з фінансових питань.

Звіт з інформацією САД був у порядку денному чергової сесії обласної ради, яка проходить 26 липня.

«Це неповага до нас, підставив чоловік жінку, давайте відкладемо це питання і будемо чекати керівника», - висловив думку колег депутат Віталій Науменко (фракція УКРОП).

«Пропоную звільняти цього керівника, який свідомо на 5 днів пішов у відпустку на період нашої сесії, давайте висловлювати недовіру такому керівнику», - сказав депутат Євгеній Жабокрицький (фракція Об’єднання «Самопоміч»).

Голова фракції Блоку Петра Порошенка Степан Нусбаум повідомив, що є підготовлене звернення на Міністерство інфраструктури щодо роботи обласної Служби автодоріг.

«Просимо розглянути питання щодо звільнення із займаної посади директора Служби автомобільних доріг Савченка Геннадія Васильовича», - зазначається в регулятивні частині звернення.

Степан Нусбаум закликав колег підтримати це звернення до Мінінфраструктури щодо звільнення директора САД. Голова облради Володимир Ширма поставив на голосування пропозицію щодо направлення звернення і 56 з 59 присутніх депутатів її підтримали.

Детальніше дивіться у сюжеті

Нагадаємо, уродженець Донецької області Геннадій Савченко був призначений керівником житомирської САД з 1 червня 2017 року.

Як повідомляв Житомир.info, за словами віце-прем’єр-міністра України Володимира Кістіона, Житомирська область має серйозне відставання від плану ремонту доріг.

22 травня цього року більше двох десятків активістів пікетували Службу автомобільних доріг в Житомирській області, вимагаючи відставки керівника. 18 червня активісти та члени громадської організації «Авто Євро Сила» влаштували акцію під будівлею обласної САД, вимагаючи відремонтувати дороги в в Житомирській області,

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД депутати сесія обласна рада дорога ремонт  
Матеріали по темі