Політика

Регламентна комісія поки не отримували заяв щодо фракції Радикальної партії в Житомирській облраді, - Кізін

27 July 2018, 13:08

Фракція Радикальної партії Олега Ляшка в Житомирській обласній раді продовжує існувати, регламентна комісія жодних заяв з цього приводу поки не отримувала.

Про це в коментарі Житомир.info 27 липня сказав голова комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності Сидор Кізін.

«Це питання до колег з Радикальної партії, зазначене питання не було предметом розгляду на нашій комісії. Це їхня внутрішня справа і доля їхньої фракції – в їхніх руках», - сказав керівник регламентної комісії.

Нагадаємо, на сесії обласної ради 26 липня голова облради Володимир Ширма озвучив заяви трьох депутатів – Іллі Смичка, Ігоря Романського, Віталія Вітусевича – про їх вихід з фракції РПЛ та створення депутатської групи «Радикалів Олега Ляшка».

«Хочу нагадати, що відповідно до Регламенту роботи обласної ради передбачено, що у фракції має бути мінімум п’ять депутатів», - сказав після оголошення Володимир Ширма.

Так зараз виглядає фракція РПЛ (скріншот з сайту облради)

Голова обласної організації РПЛ Юрій Забела після цього повідомив, що Іллю Смичка вже офіційно виключили з партії та з фракції, а позиція Ігоря Романського йому не зрозуміла.

«Я особисто буду завтра збирати бюро, виключати цих людей з партії, а далі буде проведена робота щодо задіяння імперативного мандату (відкликання депутата – ред.)», - сказав Забела.

Як повідомляв Житомир.info, 25 червня на засіданні бюро обласної організації Радикальної партії та засіданні фракції РПЛ в Житомирській обласній раді депутата облради Іллю Смичка виключили з лав партії і зняли повноваження з голови фракції Ігоря Романського.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада РПЛ фракція Кізін  
Матеріали по темі