Події

На водоймі у селі Житомирської області потонув 44-річний чоловік

30 July 2018, 11:07

У селі Ксаверівка Черняхівського району Житомирської області водяна купіль забрала життя 44-річного місцевого жителя.

Про це 30 липня Житомир.info розповів головний спеціалісти управління цивільного захисту населення Житомирської ОДА Микола Мінчук.

«25 липня внаслідок необережного поводження на воді, в селищі Пулини у ставку втопився чоловік, 1981 року народження. Ще одна аналогічна трагедія сталася 28 липня в селі Ксаверівка Черняхівського району. Водяна купіль відібрала життя у 44-річного місцевого жителя. Всього ж з початку року загинуло на воді вже 17 осіб. З огляду на це, закликаємо громадян бути особливо обережними під час відпочинку на воді. Обирайте для купання лише спеціально відведені та обладнані для цього місця. Не заходьте у воду, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, а головне – не купайтеся наодинці й не запливайте далеко від берега. І в жодному разі не залишайте дітей без нагляду дорослих», - наголосив Микола Мінчук.

«29 липня до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС Житомирщини надійшло повідомлення про те, що в с. Ксаверівка Черняхівського району у місцевому ставку втопився чоловік. До місця виклику виїхали водолази обласної комунальної аварійно-рятувальної служби. З’ясувалося, що компанія 6 осіб відпочивала на природі, біля водойми. Один з них відійшов у власних справах на деякий час. Коли чоловік через тривалий час не повернувся, його товариші почали пошуки, але їхні зусилля виявилися марними. Прибулі водолази, за допомогою спеціального спорядження, розпочали обстеження дна водойми, шукаючи потопельника. У решті-решт їм вдалося знайти тіло 44-річного чоловіка без ознак життя на відстані близько 1 м від берега та підняти його на поверхню з глибини 2,5 м. Наразі остаточні обставини трагічної пригоди встановляються правоохоронними органами», - інформує ДСНС у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, 28 липня 2018 року рятувальники Пулинського району вилучили потопельника з місцевого ставка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Черняхівський район водойма Мінчук ОДА  
Матеріали по темі