Місто

На одному з провулків у Житомирі комунальники залишили незакопану яму, директор КП обіцяє – засиплють

30 July 2018, 12:02

В редакцію Житомир.info звернулись читачі зі скаргою на те, що на перехресті вулиці Новосінної та 1-го провулку Ливарного у Житомирі вже кілька тижнів стоїть котловина, яку залишили по собі працівники «Житомирводоканалу».

Місцеві жителі обмуруються, що ще три тижні тому водоканал розкопав трубу і досі не засипав. Через сильні дощі яма наповнена водою, окрім того, вона неогороджена.

30 липня ситуацію на Новосіннй – Ливарному Житомир.info прокоментував директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін, зазначивши, що вже сьогодні роботи будуть завершені.

«На провулку 1-му Ливарному ми дійсно працювали по заявці. Роботи розпочалися тиждень тому. Ми обов’язково убезпечуємо наші розкопки, але іноді буває, що люди забирають чи ламають огороджувальну конструкцію. Сьогодні цей об’єкт буде закінчений – трубу засиплемо. Надалі там буде відновлено асфальтне покриття», - запевнив Андрій Нікітін.

В аварійній службі КП «Житомирводоканал» у коментарі Житомир.info зазначили, що роботи на перехресті вулиці Новосінної та 1-го провулку Ливарного ведуться вже протягом тривалого часу.

«Воно там уже давно. Сьогодні роботи мають бути завершені», - сказали в аварійній службі.

P.S. Поки готувався матеріал, читачі повідомили, що біля ями з трубою вже працюють комунальники.

Як повідомлявЖитомир.info, через аварію на водогоні у Житомирі 19 липня з-під тротуарної плитки на вулиці Небесної сотні,16, поблизу Житнього ринку, бив «фонтан».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі