Суспільство

​Житомирські прикордонники завадили донецьким екстремалам проникнути до чорнобильської зони

4 August 2018, 10:37

Двох жителів Донецької області, які намагалися поза контрольними постами потрапити до Чорнобильської зони, виявили 3 серпня прикордонниками відділу «Іванків» Житомирського загону спільно з представниками Національної поліції.

Про це 4 серпня Житомир.info повідомила прес-служба Житомирського прикордонного загону північного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

«В ході виконання обов’язків служби прикордонниками було отримано від місцевого мешканця інформацію про появу в прикордонні невідомих осіб. Вже невдовзі правоохоронцями було виявлено двох чоловіків, які мали намір перетнути загороджувальний паркан тилової межі зони відчуження та зони безумовного (обов’язкового) відселення», - інформують прикордонники.

На заборонену територію молодики 1990 та 1993 років народження намагались потрапити з метою екстремального туризму та відпочинку.

На правопорушників складені адміністративні документи за порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевості, що зазнала радіоактивного забруднення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прикордонник кордон чорнобильська зона  
Матеріали по темі