Події

Неподалік Житомира в авто виявили тіла двох людей: батько убив доньку та покінчив життя самогубством

6 August 2018, 12:11

За тиждень до поліції Житомирської області надійшло майже 4 тисячі 150 повідомлень, з них кожне дев’яте мало ознаки кримінальних правопорушень. І завдяки проведеним поліцейськими заходам кожен п’ятий злочин уже розкритий.

Про це 6 серпня на своїй сторінці у Facebook написав начальник ГУНП у Житомирській області.

«Найбільш негативну подію принесли вихідні. 5 серпня увечері жителі с. Кам’янки Житомирського району виявили на околиці села у лісовому масиві автомобіль Renault Kangoo, в якому знаходились трупи двох людей. Згодом з’ясувалось, що це 34-річний батько та 8-річна донька, житомиряни. За попередньою інформацією, зібраною на місці події, чоловік убив дитину, а потім учинив самогубство. Він залишив записку, в якій пояснив свої дії побутовими негараздами та непорозуміннями у родині. Нині поліцейські встановлюють усі обставини цієї жахливої події у рамках розпочатого кримінального провадження», - написав Вячеслав Печененко.

Також у прес-службі ГУ Нацполіції у Житомирській області поінформували, що жовтий автомобіль Renault Kangoo у лісовому масиві 5 серпня помітили місцева молодь і коли тривалий час з нього ніхто не виходив і до нього не підходив вирішили наблизитись. Підлітки побачили у салоні тіла людей і відразу зателефонували за номером «102». У ході першочергових заходів встановлено, що чоловік близько 13.00 2 серпня зібрав власні речі та доньки і разом з нею поїхав з дому. Заяв від рідних щодо їх безвісного зникнення до поліції не надходили.

«Неспокійними видались вихідні і для працівників Брусилівського відділення поліції. Увечері 4 серпня надійшло повідомлення про зникнення 8-річного хлопчика. Близько 21.00 він поїхав кататись на велосипеді і не повернувся додому. Усю ніч поліцейські розшукували згубу по вулицям райцентру. А уранці з’ясувалось, що дитину забрала до себе переночувати знайома, не повідомивши про це нікому з рідних хлопця», - інформує головний поліцейський області.

«У ході заходів поліції з протидії незаконному обігу зброї та вибухівки на території області 3 серпня поліцейські провели обшук у будинку 36-річного жителя с. Теснівки Новоград-Волинського району, звідки вилучили близько 400 гр пороху. Чоловікові за такі забавки може загрожувати до 7 років позбавлення волі. 3-4 серпня на території Коростишівського району проводились планові профілактичні заходи із залученням додаткових сил поліції та Нацгвардії. За їх результатами зафіксовано 120 адміністративних правопорушень, серед них: розпивання алкоголю та куріння у невстановлених місцях (72), 40 фактів порушення Правил дорожнього руху, як то керування транспортними засобами без відповідних документів і перебування за кермом у нетверезому стані та інші. На автошляхах області за тиждень зареєстровано 110 дорожньо-транспортних пригод, 29 з них із потерпілими. У результаті ДТП 8 людей загинуло та 29 отримали травми різного ступеня тяжкості», - написав Вячеслав Печененко.

Як повідомляв Житомир.info, 22 липня 2018 року в Радомишлі 36-річний батько побив 8-річну доньку та зламав їй руку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко поліція вбивство  
Матеріали по темі