Події

​У фурі, яка зайнялася на трасі в Житомирській області і спричинила смерть двох людей, везли фрукти

15 August 2018, 12:24

У фурі на турецьких номерах, яка вранці 15 серпня виїхала на «зустрічку» і врізалась у ВАЗ біля села Ставище Брусилівського району Житомирської області, перевозили виноград та інші фрукти.

Про це в коментарі Житомир.info розповіла речник головного управління поліції у Житомирській області Алла Ващенко і надала фото, на якому видно ящики з виноградом та фруктами, схожими на інжир чи манго.

На сторінці ГУНП у фейсбук такожу точнюють, що загиблі у ДТП - товариші 1990 та 1987 років народжень. Хлопці їхали купувати одному з них машину, коли назустріч їх ВАЗівці вилетіла фура.

«Шансів на життя у таких лобових зіткненнях вантажівки з легковиком дуже мало», - відзначає поліція.

Користувачі соцмереж Сергій Терещук та Aleksandr Petrychenko, які стали свідками загоряння перекинутої вантажівки, виклали на своїх сторінках фото та відео ДТП: чорне полум’я над причепом, спричинене, вочевидь, горінням шин, та гасіння пожежними. За даними поліції, кабіна обгоріла, але фрукти залишились практично неушкодженими.

Також свідки викладають фото водія Volvo, який втік із місця ДТП. Відомо, що це громадянин Туреччини 1967 року народження. Поліція розшукує чоловіка та попереджає, що він він може звертатися до медичних закладів або пересуватися у бік кордону.

Нагадаємо, на трасі Київ – Чоп у Житомирській області вантажівка на турецьких номерах виїхала на «зустрічку» і врізалась у ВАЗ, загинули двоє людей.


Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія поліція  
Матеріали по темі