Влада

У Житомирській облраді не знайшли достойних кандидатур на посади директора краєзнавчого музею та керівника ансамблю «Родослав»

15 August 2018, 15:45

У Житомирській облраді не визначились, хто керуватиме краєзнавчим музеєм та ансамблем «Родослав».

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Житомирської облради.

15 серпня у Житомирській обласній раді відбулися засідання конкурсних комісій на заміщення вакантних посад, а саме керівників КЗ «Житомирський обласний краєзнавчий музей та КП «Фольклорний ансамбль національного обряду «Родослав».

«На посаду директора КЗ «Житомирський обласний краєзнавчий музей» було подано дві заяви - від нині діючого директора музею Романа Насонова та Алли Бондарчук. Документи Алли Бондарчук не відповідали кваліфікаційним вимогам, передбаченим чинним законодавством, тому комісія її кандидатуру не розглядала. Кандидатуру Романа Насонова конкурсна комісія розглянула. Він поділився власним досвідом роботи на посаді та окреслив перспективи розвитку музею. Відповідно до Порядку проведення конкурсу, у разі наявності лише одного претендента комісія може прийняти рішення або щодо рекомендації вказаної особи на посаду, або про повторне оголошення конкурсу. Конкурсна комісія не підтримала кандидата на посаду, тому конкурс вважається таким, що не відбувся», - інформує прес-служба.

На посаду керівника КП «Фольклорний ансамбль національного обряду «Родослав» було подано три заяви. Проте одну заяву – Олександра Зайченка – було відкликано.

«Подані документи Лещинської Наталії та Хмельницької Ольги відповідали кваліфікаційним вимогам, передбаченим чинним законодавством. Допущені до конкурсу претенденти мали змогу виступити та окреслити план та стратегію розвитку Фольклорного ансамблю на майбутнє. За результатом голосування комісії переможця не було визначено. Тому конкурс вважається таким, що не відбувся», - зазначено в повідомленні.

В облраді нагадують, що 31 липня в режимі онлайн-трансляції відбулось жеребкування на визначення кандидатур із представників громадських організацій, які увійшли до складу цих конкурсних комісій.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська обласна рада 6 липня оголосила конкурси на заміщення посад директорів комунальних закладу та підприємства у сфері культури – КЗ «Житомирський обласний краєзнавчий музей» та КП «Фольклорний ансамбль національного обряду «Родослав».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: краєзнавчий музей директор керівник вакансія  
Матеріали по темі