Влада

​Група активістів вимагає відставки директора водоканалу, бо «Житомиром мають керувати житомиряни»

21 August 2018, 11:55

Десяток активістів занепокоєні якістю води, станом річки Тетерів і звинувачують в цьому Андрія Нікітіна – директора КП «Житомирводоканал».

Такі заяви проголошували на позачерговій сесії міської ради 21 серпня.

«Житомиром мають керувати житомиряни, в Житомирі має бути все для житомирян. Ми вимагаємо відставки посильного з Києва, який не має ні освіти, нічого. Прийміть рішення і відправте його у відставку, розірвіть контракт з директором водоканалу, давайте вирішимо цю проблему», - закликали активісти.

Мер Сергій Сухомлин різко відповів на закиди активістів та запропонував заслухати звіт директора комунального підприємства «Житомирводоканал».

«Ваші проблеми вирішувати я не буду. Я можу розказати, як ви проводили акції, коли на базарах скуповувалась дохла риба… Я не за горлопанство, пропоную на наступному тижні щоб Нікітін відзвітував, депутати й ви послухаєте про те, що зроблено. Якщо депутати будуть вважати, що його робота незадовільна, то проголосуємо і все», - наголосив Сергій Сухомлин.

Він також сказав, що його теж не задовольняє якість води з крану, але, на відміну від виступаючих активістів, він знає, що робиться для покращення якості. Мер пообіцяв якісну воду в кранах житомирян через два роки.

Детальніше дивіться у сюжеті

Нагадаємо, 8 серпня 2018 мер Житомира Сергій Сухомлин розпорядився ще на 2 роки продовжити контракт з директором водоканалу Андрієм Нікітіним.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія міськрада водоканал Нікітін  
Матеріали по темі