Події

Житомирські прикордонники затримали втікача з виправної колонії, який ішов до Росії

31 August 2018, 11:54

Надвечір 30 серпня прикордонники Житомирського загону затримали злочинця, який втік з виправної колонії.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського прикордонного загону Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

«Так, під час несення служби прикордонний наряд від відділу «Овруч» виявив особу без документів, яка в обхід пункту пропуску намагалась порушити державний кордон з сусідньою Білоруссю. Відсутність документів чоловік пояснив їх втратою, а рух в напрямку держрубежу бажанням потрапити на територію Російської Федерації», - інформують прикордонники.

Також зазначається, що в ході подальшого з’ясування обставин та проведення оперативними співробітниками Північного регіонального управління фільтраційно-перевірочних заходів було встановлено, що затримана особа є громадянином України, жителем Жмеренки, та перебуває в всеукраїнському розшуку. Розшукують зловмисника правоохоронні органи з початку серпня цього року за втечу з виправної колонії, де він перебував за вчинення розбою та був засуджений до 4-ох років позбавлення волі.

Чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу порушення державного кордону та передано співробітникам Національної поліції в Житомирській області.

Нагадаємо, вночі 1 серпня у Житомирі був затриманий 19-річний засуджений, який втік з діагностичного центру через вікно туалету.

Як повідомляв Житомир.info, 3 липня з бердичівської тюрми втекли двоє засуджених – Моргошії Манучара та Анатолій Карпець.

27 липня у Житомирі був затриманий один з втікачів з ДУ «Бердичівський виправний центр (№ 108)» - Анатолій Карпець.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: втікач прикордонники засуджений  
Матеріали по темі