Влада

Депутат Житомирської міської ради очолив новий відділ ОДА, який займатиметься енергомоніторингом

5 September 2018, 15:07

У Житомирській облдержадміністрації запрацював новий структурний підрозділ – відділ енергетичного менеджменту, начальником якого призначений Геннадій Забродський.

Про це 5 вересня повідомляє прес-служба ОДА.

«Призначити Забродського Геннадія Олександровича на посаду начальника відділу енергетичного менеджменту Житомирської обласної державної адміністрації, як переможця конкурсу, з посадовим окладом згідно з штатним розписом з 03 вересня 2018 року», – йдеться у розпорядження голови ОДА Ігоря Гундича.

Новостворений відділ займатиметься енергомоніторингом і енергоаудитом установ, які фінансуються із бюджету.

«Наразі ми маємо в області 138 установ, які фінансуються за бюджетні кошти. У цьому році ми плануємо провести моніторинг 30 установ, а у 2019 році – решту. Завдяки такому моніторингу ми зможемо знизити споживання паливно-енергетичних ресурсів, термомодернізувати будівлі», – сказав Геннадій Забродський.

Відділ також братиме участь у розробці програм з енергозбереження та енергоефективності для бюджетних закладів, установ, підприємств та організацій області. Штат відділу – 5 осіб.

Як повідомляв Житомир.info, 20 липня 2018 року депутат Житомирської міської ради Геннадій Забродський (фракція ВО «Батьківщина») звільнився з посади заступника директора департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Житомирської облдержадміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА Забродський відділ  
Матеріали по темі