Влада

Депутат Житомирської міської ради звільнився з посади заступника директора департаменту ОДА і готується до конкурсу

25 July 2018, 10:32

Депутат Житомирської міської ради Геннадій Забродський (фракція ВО «Батьківщина») звільнився з посади заступника директора департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Житомирської облдержадміністрації.

Декларацію перед звільненням Забродський подав 20 липня.

С 1 січня по 19 липня 2018 року заступник директора департаменту отримав 234 тис. 454 грн зарплати, а за весь минулий рік його зарплата за роботу в департаменті ОДА становила 297 тис. 493 грн.

У коментарі Житомир.info Геннадій Забродський пояснив, що звільнився через реорганізацію і зараз готується до конкурсу на посаду начальника відділу в цьому ж департаменті.

«Зараз йде реорганізація, департамент перейменували і по всім заступникам голова ОДА Ігор Гундич дав розпорядження – скоротити. Я до звільнення тимчасово виконував обов’язки начальника відділу енергетичного менеджменту. Звільнився з 20 липня за згодою сторін і зараз стою на біржі й готуюся до конкурсу на цю посаду. Як будь-який громадянин я маю право подати документи на конкурс, вони приймаються до 2 серпня, а коли буде сам конкурс – поки не відомо», - сказав Геннадій Забродський.

Як повідомляв Житомир.info, 6 квітня 2018 року голова ОДА підписав розпорядження про зміну найменувань структурних підрозділів обласної державної адміністрації, зокрема, департамент містобудування, архітектури, будівництва та житво-комунального господарства перейменували на департамент регіонального розвитку. На початку травня директор департаменту регіонального розвитку ОДА Роман Щебетов звільнився із займаної посади і зараз працює заступником голови облдержадміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Забродський ОДА департамент декларація  
Матеріали по темі