Економіка

На аукціоні з продажу приміщення на вул.Мала Бердичівська в Житомирі – лише один учасник

6 September 2018, 10:13

Заявку на участь в аукціоні з продажу приміщення площею 251.5 кв.м на вулиці Мала Бердичівська, 4 подав лише один учасник.

Ввечері 5 вересня відбулося розкриття цінових пропозицій учасників аукціону, проведення якого заплановане на 6 вересня.

Початкова ціна приміщення, де колись знаходився ЖЕК, була 2 млн 572 тис. 538.40 грн. ФОП Медведюк Олена Володимирівна запропонувала за це приміщення 3 млн 18 тис. грн. Інших зацікавлених у придбанні об’єкта нерухомості в центрі Житомира немає.

Олена Медведюк проживає у Житомирі, основний вид діяльності ФОП – «виробництво інших гумових виробів». Її чоловік Олександр Медведюк - директор житомирської виробничо-комерційної фірми ТОВ «Гранд-Авто». В його декларації за 2017 рік зазначено, що він за рік отримав зарплату за основним місцем роботи в сумі 56 тис. 840 грн та доход від зайняття підприємницькою діяльністю – 1 млн 580 тис. 704 грн. Олена Медведюк отримала 54 тис. 825 грн зарплати в заснованому разом з чоловіком ТОВ «ВКФ «Алекс-Сервіс», де вона працює директором, її доход від зайняття підприємницькою діяльністю за рік становив 4 млн 575 тис. 925 грн.

Нагадаємо, на брифінгу 4 вересня мер Житомира Сергій Сухомлин говорив, що багато людей зацікавилися об’єктом на вул. Мала Бердичівська, всього на торги міська рада виставлятиме близько 30 об'єктів.

Як повідомляв Житомир.info, 29 серпня 2018 року через електронний аукціон за 9 млн грн, вдвічи дорожче від початкової ціни, була продана дореволюційна будівля колишньої стоматполіклініки на вул.Велика Бердичівська, 33.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: нерухомість приміщення приватизація аукціон  
Матеріали по темі