Події

У селі Житомирської області пенсіонер вбив 37-річну співмешканку та наклав на себе руки

10 September 2018, 12:45

Трагедія трапилася в одному із сіл Коростишівського району. Тіла господаря оселі та його співмешканки було виявлено у літній кухні домоволодіння. За попередніми відомостями, чоловік позбавив життя свою громадянську дружину, а потім і сам наклав на себе руки, повісившись.

Про це 10 вересня інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Уранці 9 вересня до Коростишівського відділу поліції звернулась 36-річна жителька одного із сіл із повідомленням про виявлення трупів двох людей, її 63-річного батька та його 37-річної співмешканки. На місце події виїжджали слідчо-оперативні групи ГУНП та Коростишівського відділу поліції. Під час огляду тіла жінки виявили колото-різані рани. В одязі чоловіка правоохоронці знайшли передсмертну записку. За попередніми відомостями, між громадянським подружжям постійно виникали сварки. Нині у рамках розпочатого досудового розслідування слідчі перевіряють, як одну із версій, можливе вбивство господарем своєї співмешканки, а потім вчинення самогубства», - поінформували у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 5 серпня 2018 року увечері жителі с. Кам’янки Житомирського району виявили на околиці села у лісовому масиві автомобіль Renault Kangoo, в якому знаходились трупи двох людей. Згодом з’ясувалось, що 34-річний батько вбив 8-річну доньку, та вчинив самогубство.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростишівський район поліція вбивство  
Матеріали по темі