Влада

Координаційна рада з питань бюджету участі остаточного погодила та допустила до голосування 80 проектів житомирян

14 September 2018, 12:50

14 вересня розглянувши апеляційні заяви, Координаційна рада з питань впровадження Бюджету участі, погодила ще один проект до голосування.

Про це інформує сайт Житомирської міської ради.

«Згідно положення про Бюджет участі, автори проектних пропозицій мали право подавати апеляційні заяви на ім’я голови Координаційної ради. 8 авторів подали свої апеляції. 11 вересня на засіданні Координаційної ради було розглянуто апеляції та погоджено ще два проекти до голосування. Сьогодні, 14 вересня, членами Координаційної ради було погоджено ще один проект - № 103 – Путівники по місту (туристична навігація). Загалом, 80 проектних пропозицій допущено до загальноміського голосування», - йдеться у повідомленні.

З рішенням Координаційної ради № 14 від 14.09.18 та повним переліком проектів, допущених до голосування можна ознайомитися тут

Загальноміське голосування за проекти житомирян відбудеться з 1 по 10 жовтня. Обрати найкращі проекти ви можете двома способами:

1. Проголосувати на сайті Житомирської міської ради https://zhytomyr-budget.e-dem.in.ua/#/. Авторизація голосуючих здійснюється в електронній системі за допомогою електронного цифрового підпису (ЕЦП), BankID.

2. Проголосувати в пунктах для голосування (Житомирська міська, Корольовська, Богунська районні ради) за допомогою паспорта громадянина України.

Нагадаємо, станом на 11 вересня 2018 року кількість проектів, які можуть винести на загальноміське голосування, збільшилась із 77 до 79.

Як повідомляв Житомир.info, переможцями бюджету участі у 2017 році стали 13 проектів, чотири з яких подав Валерій Онопрієнко: вони стосуються мікрорайону, депутатом від якого у міську раду обрана його дружина Тетяна. Також через скандал зняли з голосування три «бібліотечні» проекти бюджету участі, автором яких була директор комунального закладу «Централізована бібліотечна система» Житомирської міської ради Лариса Харчук.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Координаційна рада бюджет участі проекти  
Матеріали по темі