Економіка

«Житомиртеплокомуненерго» попередило про намір підвищити тарифи

17 September 2018, 15:49

Комунальне підприємство «Житомиртеплокомуненерго» планує підвищити тариф на теплову енергію на 12,3%.

Про це йдеться в оголошенні про намір зміни тарифів на теплову енергію та послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води для населення КП «Житомиртеплокомуненерго», опублікованому на сайті Житомирської міської ради 17 вересня.

«Комунальне підприємство «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради доводить до відома споживачів інформацію про намір змінити тариф на теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для населення. Метою перегляду тарифів, які введено в дію з 01.11.2017р. рішенням виконавчого комітету Житомирської міської ради №954 від 11.10.2017р. є приведення їх до економічно обгрунтованого рівня у зв’язку з ростом цін та тарифів на електроенергію, матеріали, хім.реагенти, ПММ, ростом вимог до мінімальних гарантій з оплати праці, зміною ставок податків та зборів, підвищенням вартості послуг сторонніх організацій, зниженням обсягів реалізації. Все це у значній мірі вплинуло на ріст собівартості одиниці послуги, та призвело до збиткової діяльності. На сьогодні діючі тарифи на теплову енергію та на послуги з централізованого опалення, постачання гарячої води не відшкодовують фактичних витрат на їх виробництво», – йдеться в оголошенні.

Зміна розміру тарифів для населення, що діють і запропоновані, наведена в таблиці:

В оголошенні також зазначено, що зауваження і пропозиції щодо наміру змінити тариф на теплову енергію та на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води приймаються письмово за адресою підприємства (вул. Київська, 48 каб. №5, м. Житомир) протягом 14 календарних днів з 17 вересня 2018 року.

Як повідомляв Житомир.info, цього року комунальне підприємство «Житомирводоканал» планує підвищення тарифів за послуги з водопостачання та водовідведення на 22%.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомиртеплокомуненерго тепло тариф  
Матеріали по темі