Події

​Майже через добу пожежні ліквідували загоряння на житомирській «картонці»: уціліли два цехи

19 September 2018, 09:20

Пожежу на Житомирському картонному комбінаті, яка розпочалася вранці 18 вересня, гасили майже добу.

Про остаточну ліквідацію загоряння 19 вересня повідомив офіційний сайт управління ДСНС у Житомирській області.

«О 06:00 19 вересня пожежу на території ТОВ «Житомирський картонний комбінат» ліквідовано. Тривають роботи по розбиранню конструктивних елементів будівлі для виявлення скритих осередків горіння в пустотах, під плитами перекриття тощо. На місці пожежі працюють 9 одиниць техніки та 37 чоловік особового складу», - інформують рятувальники.

За даними УДСНС, внаслідок пожежі вигоріла готова продукція всередині складу (папір в рулонах, лотки під яйця) на площі 800 кв. м та дах на площі 3000 кв. м, пошкоджені кабінети в адмінбудівлі. Врятовано 2 цехи з обладнанням.

Нагадаємо, на Житомирському картонному комбінаті 18 вересня сталася пожежа: ліквідовувати загорання виїжджали 8 пожежних машин. Представники ЖКК відкидають версію підпалу.

Як повідомляв Житомир.info, представники Житомирського картонного комбінату розповіли про наслідки масштабної пожежі у складських приміщеннях: горіли лотки для яєць. Пізніше рятувальники розповіли про труднощі гасіння: пізно сповістили, не було під’їзду до водойми, проходи були захаращені готовою продукцією.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖКК картонний комбінат пожежа  
Матеріали по темі