Влада

Тетяна Парфентієва після майже року в.о. стала начальником управління культури Житомирської ОДА

21 September 2018, 11:02

З 7 вересня 2018 року Тетяна Парфентієва призначена на посаду начальника управління культури та туризму Житомирської облдержадміністрації.

Відповідне розпорядження 6 вересня підписав голова ОДА Ігор Гундич.

«Призначити Парфентієву Тетяну Миколаївну на посаду начальника управління культури та туризму Житомирської обласної державної адміністрації, як переможця конкурсу, з посадовим окладом згідно з штатним розписом з 07 вересня 2018 року. Присвоїти Парфентієвій Т.М. 6 ранг державного службовця в межах посад державної служби категорії «Б» з 07 вересня 2018 року», - йдеться у документі.

Декларацію кандидата на посаду начальника управління Парфентієва оприлюднила 15 серпня. Її доходи за 2017 рік становили 133 тис. 860 грн, з яких: 65 тис. 614 грн – зарплата в управління культури та туризму ОДА; 9 тис. 244 грн – дохід від надання майна в оренду; 58 тис. 272 грн – дохід від зайняття підприємницькою діяльністю; 730 грн – виплати від обласного центру підвищення кваліфікації працівників культури, мистецтва та туризму Житомирської обласної ради.

Нагадаємо, Тетяна Парфентієва – рідна сестра дружини віце-прем’єр-міністра Людмили Зубко, депутат Житомирської районної ради від Блоку Петра Порошенка. Влітку 2017 року Парфентієва увійшла до складу Координаційної ради з питань сприяння у розвитку громадянського суспільства при ОДА. У вересні 2017 року Тетяна Парфентієва виграла конкурс на посаду головного спеціаліста відділу планово-фінансової роботи управління культури, а з 9 жовтня 2017 року була призначена в.о. начальника управління культури та туризму ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, голова облдержадміністрації Ігор Гундич 16 січня 2017 року підписав розпорядження про звільнення Юрія Градовського з посади начальника управління культури та туризму Житомирської ОДА.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА Парфентієва  
Матеріали по темі