ДОПОМОГА

​Житомирянину, який під час велотурпоходу провалився в ущелину глибиною 10 м, необхідна допомога

24 September 2018, 09:15

Житомирянин Сергій Палховский, 1958 року народження, під час велотурпоходу 14 вересня 2018 року в районі річки Гнилоп'ять провалився в ущелину глибиною 10 метрів і зараз перебуває на лікуванні.

Про це Житомир.info повідомила знайома потерпілого Тамара Рикун.

«За допомогою МНС його вдалося знайти, підняти і доставити в реанімацію Житомирської обласної лікарні, але зараз чоловікові потрібна допомога. У числі травм у нього були виявлені: перелом трьох поперекових хребців, 6 ребер, правої ключиці; розрив легені; струс мозку і множинні гематоми. У четвер, 20 вересня, фахівцями нейрохірургії було проведено складну 6-годинну операцію і поставлено 12 імплантів в хребет. Система для транспедикулярної фіксації хребта обійшлася родині Сергія Палховского в 45 тисяч 800 гривень», - повідомляє жінка.

Всі витрати в даний момент несе рідна сестра потерпілого Наталія, вона також забезпечує цілодобовий догляд. Чоловікові необхідна складна й дорога операція з установки титанової пластини в ключицю, - розповіла Наталія Житомир.info. Чоловік досі перебуває в реанімаційному відділенні.

Рідні та друзі Сергія Палховского просять усіх небайдужих про допомогу на проведення дорогої операції, а також на реабілітацію.

Карта ПриватБанку № 4149 4390 0032 7001. Отримувач - Палховська Наталія Романівна (сестра).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: операція лікування  
Матеріали по темі