Події

У Коростені зіштовхнулися BMW та Seat, одна людина загинула, четверо – в лікарні

1 October 2018, 11:59

У місті Коростень Житомирської області зіштовхнулись дві іномарки, в результаті чого загинув 21-річний водій одного з авто.

Про це 1 жовтня повідомила прес-служба ГУНП в Житомирській області.

Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталась 29 вересня близько 22.30 на перехресті вулиць Ольгінської та Сосновського.

«Попередньо, водій автомобіля BMW, 21-річний житель райцентру, не надав переваги у русі та допустив зіткнення з автомобілем Seat Alhambra під керуванням 29-річної місцевої жительки. У результаті ДТП водій автомобіля BMW отримав тілесні ушкодження та помер під час надання медичної допомоги на місці події. Водій автомобіля Seat та троє пасажирів, усі місцеві жителі, з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості були доставлені до Коростенської лікарні», - інформують у ГУНП.

Усі обставини ДТП нині з’ясовуються у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Як повідомляв Житомир.info, вдень 29 вересня 2018 року на перехресті вулиць Київської та Театральної зіштовхнулися вантажний автомобіль та маршрутний автобус.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія  
Матеріали по темі