Влада

Опублікований проект рішення Житомирського виконкому про дату початку опалювального сезону

4 October 2018, 11:36

У Житомирі опалювальний сезон 2018-2019 років планують розпочати в середу, 17 жовтня 2018 року, а не 11 жовтня, як планували спочатку.

Проект рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради «Про початок опалювального сезону 2018–2019 років» 4 жовтня опублікували на сайті міськради.

«Враховуючи погіршення погодних умов та різке зниженням температури повітря, з метою своєчасного забезпечення споживачів м. Житомира тепловою енергією (…), виконавчий комітет міської ради вирішив:

Доручити КП «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради (Рогожину Д. В.), іншим суб’єктам господарювання, постачальникам теплової енергії, та рекомендувати ПАТ «Житомиргаз» (Ющенко В. І.) забезпечити технологічний пуск котелень, розпочати у місті Житомирі опалювальний сезон 2018-2019 років з 17 жовтня 2018 року з першочерговим підключенням систем теплопостачання лікувально-профілактичних установ, дошкільних, шкільних закладів та інших об’єктів соціальної сфери», - йдеться в проекті рішення міськвиконкому.

Згідно з документом, у другу чергу підключать всі житлові будинки не залежно від форм власності і відомчої приналежності.

Виконком також хоче визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету міської ради від 11.07.2017 №691«Про завдання з підготовки міського господарства до нового осінньо-зимового періоду 2018-2019 років».

Нагадаємо, 3 жовтня заступник мера з питань житлово-комунального господарства Сергій Кондратюк розповів Житомир.info про проект рішення виконкому, де датою початку опалювального сезону вказане 11 жовтня 2018 року.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно влада звітувала, що в Житомирі до нового опалювального сезону готові 97% житлових будинків та школи, дитсадки й лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: опалення опалювальний сезон виконком  
Матеріали по темі