Місто

Заступник мера Житомира про те, чи будуть проблеми з опаленням в утеплених дитсадках

5 October 2018, 09:50

У п’яти дитсадках Житомира, які утеплювалися за кошти швейцарського уряду, але де ще не запрацювали теплові пункти, теплоносій пустять по «обвідній» лінії.

Про це 3 жовтняв інтерв’ю Житомир.info сказав заступник мера з питань житлово-комунального господарства Сергій Кондратюк.

«На одному з останніх нарад департамент освіти піднімав питання, що ті індивідуальні теплові пункти, які ставилися в п'яти дитячих садках, ще не здані в експлуатацію. Щоб це зробити, потрібно провести наладку, якщо це робити перед опалювальним сезоном, то буде затримка з включенням опалення. Але начальник управління капітального будівництва запевнив мене, що в проектах передбачено, крім встановлення ІТП, ще так звана, обвідна лінія: якщо вчасно не буде зданий в експлуатацію індивідуальний тепловий пункт, то воно буде працювати за старою схемою, і наші маленькі жителі не відчують проблем з теплом», - розповів заступник мера.

Нагадаємо, утеплення житомирських дитсадків за кошти Швейцарії обіцяли завершити влітку 2018 року. У 2017 році в житомирському дитсадку №56, що знаходиться на вулиці Гагаріна, мерзли і хворіли діти.

Як повідомляв Житомир.info, 22 березня 2016 року під час прес-конференції міський голова Житомира Сергій Сухомлин повідомив, що протягом двох років влада міста збирається утеплити всі школи та дитсадки. У серпні того ж року почали шукати підрядника, який утеплить 5 дитсадків за кошти Швейцарського уряду. Термін подачі заявок на участь в тендерній процедурі «Термореабілітація п’яти дошкільних навчальних закладів в місті Житомир» продовжували до 27 вересня 2016 року.

Інтерв’ю із заступником мера з питань житлово-комунального господарства повністю читайте тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: опалювальний сезон опалення дитсадок Кондратюк  
Матеріали по темі