Влада

Патрульні показали, як на трасі у Житомирській області тестують прилад для вимірювання швидкості TruCam

8 October 2018, 14:08

У понеділок 8 жовтня на двох дорогах Житомирської області патрульні почали тестувати новий прилад для вимірювання швидкості TruCam.

Про це повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«Прилад для контролю швидкісного режиму наразі використовується на автодорогах «Київ-Ковель» та «Київ-Чоп». Перший тиждень поліцейські працюватимуть у тестовому режимі. Водіям, котрі не дотримуватимуться швидкісного режиму, патрульні поліцейські робитимуть зауваження. По завершенню першого тижня, за перевищення швидкості водіїв транспортних засобів притягатимуть до адміністративної відповідальності. Водії, будьте уважними за кермом та дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху України», - йдеться у повідомленні.

На пункті пропуску «Кочерів» житомирські патрульні вже зупиняли декілька автомобілів за допомогою приладу TruCam та попереджували водіїв про штрафи за перевищення швидкості, – про це Житомир.info розповів речник патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк.

Як повідомляв Житомир.info, в Україні з 8 жовтня 2018 року в місцях концентрації ДТП та на аварійно-небезпечних ділянках доріг міжнародного значення патрульні поліцейські почнуть використовувати засоби для контролю за дотриманням водіями встановлених швидкісних режимів. Житомирська область отримала поки що два таких пристрої.

19 та 20 вересня 2018 року на замовлення університету в Житомирі та області збирали дані щодо порушення водіями швидкості.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Іванюк патрульні швидкість  
Матеріали по темі