Влада

У Житомирі Координаційна рада перевірить онлайн-голосування за проекти бюджету участі

9 October 2018, 12:05

Проголосувати онлайн за проекти бюджету участі можуть не лише житомиряни.

Виявляється, ті, хто голосують за допомогою сервісу ПриватБанку, можуть в профілі обрати місце проживання Житомир, перезавантажити сторінку та віддати свій голос за житомирські проекти.

Як стало відомо Житомир.info, зранку 9 жовтня у приміщенні Житомирської міської ради відбулася нарада щодо онлайн-голосування через систему ПриватБанку.

«У нас була робоча нарада Координаційної ради. Ми отримали певну інформацію відносно голосування. І зараз ми її перевіряємо. Співпрацюємо з різними сторонами. Думаю, під кінець дня буде щось відомо», – сказав Андрій Шелестюк.

На уточнююче запитання Житомир.info, чи це стосується онлайн голосування через ПриватБанк, голова Координаційної ради відповів ствердно.

«Саме це. Проте, поки не варто робити якісь висновки», - наголосив Андрій Шелестюк.

Як боротись із маніпуляціями під час голосування за проекти бюджету участі, та як можна попередити подібні випадки у майбутньому розповів голова Коордради з питань бюджету участі Житомира Андрієм Шелестюком в ефірі програми «Тема дня»

Проекти бюджету участі, які підтримують депутати Житомирської міської ради переглянути можна тут

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі студенти фармколеджу від ранку 3 жовтня масово голосували за 4 проекти бюджету участі, які стосуються мікрорайонів Корбутівки та Мальованки. 4 жовтня під час екстреного засідання Координаційна рада вирішила обнулити голоси по 4 проектах житомирського бюджету участі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Координаційна рада Шелестюк голосування проекти бюджет участі  
Матеріали по темі