Влада

Координаційна рада вирішила обнулити голоси по 4 проектах житомирського бюджету участі

4 October 2018, 11:44

Під час екстреного засідання Координаційної ради бюджету участі 4 жовтня було прийняте рішення обнулити голоси за проекти № 12, 28, 41 і 73 за третє жовтня 2018 року.

Кожен з членів Координаційної ради висловив свою думку стосовно подій, які відбулися в приміщенні міської ради 3 жовтня.

«На мою думку, можна було піти радикально і зняти проекти з голосування, але ми вирішили обнулити голоси по цим чотирьом проектам за вчорашній день», - сказала секретар голови Координаційної ради.

На онлайн-зв'язок вийшов голова Координаційної ради бюджету участі Андрій Шелестюк, який перебуває за межами міста і не зміг бути присутнім на нараді.

«Я налаштований на те, щоб ці проекти зняти з голосування… », - сказав Андрій Шелестюк.

Проте згодом Андрій Шелестюк змінив свою думку на висловився за обнуління голосів.

«Кожен має право агітувати, просити, але не примушувати і не приводити», - наголосила секретар Житомирської міської ради Наталія Чиж.

Після більше години «дебатів» на порядок денний були винесені питання: зняти голоси офлайн за 3.10.2018 р. з можливістю повторного голосування та зняти 4 проекти з голосування взагалі.

За перше питання проголосували 7 членів Координаційної ради, 2 – утрималося. Друге питання автоматично зняли з голосування, так як більшістю голосів було підтримане перше питання.

Пряму трянсляцію засідання дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі студенти фармколеджу від ранку 3 жовтня масово голосували за 4 проекти бюджету участі, які стосуються мікрорайонів Корбутівки та Мальованки.

14 вересня 2018 року, розглянувши апеляційні заяви, Координаційна рада з питань впровадження бюджету участі погодила ще один проект до голосування: всього до голосування допущено 80 проектів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Чиж Шелестюк Координаційна рада бюджет участі  
Матеріали по темі