Влада

Через продаж алкоголю неповнолітнім у Житомирській області підприємцям анулювали ліцензії та оштрафували на 108 тис. грн

10 October 2018, 11:21

З початку року в Житомирській області через продаж алкоголю неповнолітнім на 108 тис. грн оштрафували підприємців та анулювали 12 ліцензій.

Про це 10 жовтня розповіли в ювенальній превенції Житомирської області.

«З початку року працівниками ювенальної превенції відділів, відділень Житомирської області було складено 48 протоколів за продаж алкоголю та цигарок неповнолітнім. Продавців оштрафовано адміністративними комісіями на 16405 грн. Анульовано 12 ліцензій на продаж алкоголю та тютюнових виробів та на власників торгівельних точок накладено штрафів на суму 108800 грн. Хочеться в черговий раз звернути увагу дорослих на проблему продажу дітям алкогольних та тютюнових виробів. Шановні власники торгівельних закладів та продавці нагадуємо, що законодавством України за продаж дітям алкоголю та тютюнових виробів передбачена відповідальність у вигляді штрафів. Але є ще й моральна сторона цього питання, коли реалізуєте такий товар дітям, пам’ятайте, що такий же недобросовісний продавець десь продає алкоголь і цигарки Вашій дитині», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, за десять місяців 2017 року поліцейськими було складено 82 протоколи на дорослих осіб за доведення неповнолітніх до стану сп’яніння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ювенальна превенція алкоголь неповнолітні  
Матеріали по темі