Місто

Влада Житомира хоче на аукціоні продати землю в мікрорайоні Хмільники, яка призначена для житлового будівництва

10 October 2018, 16:03

Влада Житомира хоче оцінити та продати на аукціоні земельну ділянку площею 0,78 га, яка знаходиться в мікрорайоні Хмільники, який також називають Маликова.

На сайті міської ради 10 жовтня оприлюднений проект рішення сесії про затвердження переліку земельних ділянок територіальної громади м.Житомира призначених для продажу на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.

«Включити до переліку земельних ділянок для підготовки лотів до проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу у власність земельну ділянку несільськогосподарського призначення, кадастровий номер 1810136300:07:020:0020, площа 0,7800 га, що розташована за адресою: м.Житомир, провулок Червоний, 41-а, категорія земель – землі житлової та громадської забудови), код класифікації видів цільового призначення земель – 02.10 (для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з обʼєктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури)», - зазначається у проекті рішення.

На публічній кадастровій карті тип власності зазначеної земельної ділянки – «не визначено».

До речі, поруч є ще одна ділянка з тим самим цільовим призначенням «для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури», але меншої площі – 0.45 га.

Як повідомляв Житомир.info, в центрі Житомира, біля ринку, який називають «Рада», компанія з Івано-Франківська планує побудувати елітну багатоповерхівку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міська рада земля Маликова аукціон  
Матеріали по темі