Політика

Скандал на засіданні екологічної комісії Житомирської облради: «активісти», «тітушки», поліція

18 October 2018, 12:18

На 11:00 год. 18 жовтня в прес-центрі було заплановане засідання постійної комісії з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів Житомирської обласної ради.

Кілька десятків місцевих «активістів» хотіли потрапити на засідання, втім вхід до прес-центру заблокували майже півсотні чоловіків. Виникла сутичка, яку розборонили представники поліції.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика


Андрій Блощінський, який представився громадським діячем, розповів журналісту Житомир.info, що він і його команда прийшли на засідання екологічної комісії, щоб задати питання щодо ГЕС, картонної фабрики, виділення землі під бурштин та ситуації з підприємством «Аскона Південь» у Довжику, але Опозиційний блок привіз півсотні «тітушок», які разом з поліцією блокують вхід до прес-центру.

Станом на 12:00 активістів на засідання комісії пустили.

Детальніше дивіться в сюжеті

Нагадаємо, 5 жовтня Андрій Блощінський перед входом до приміщення облдержадміністрації намалював послання голові ОДА Ігорю Гундичу, яке потім сам же й змивав.

Як повідомляв Житомир.info, постійну комісію з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів очолює голова фракції Опозиційного блоку в облраді Анатолій Мелашенко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада активіст комісія тітушки поліція Мелашенко  
Матеріали по темі