Влада

​У Житомирській міській раді збираються створити ще одне управління

18 October 2018, 16:50

У Житомирській міській раді збираються створити нове управління, яке займатиметься питаннями розвитку села Вереси.

Проект рішення сесії міської ради «Про створення управління з розвитку села Вереси Житомирської міської ради» опублікований на сайті мерії 18 жовтня.

«З метою належного здійснення місцевого самоврядування, надання якісних адміністративних послуг на території села Вереси, керуючись ст.ст. 26, 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила створити Управління з розвитку села Вереси Житомирської міської ради та затвердити положення про Управління згідно з додатком», - йдеться в проекті рішення сесії.

У розробленому положенні зазначається, що управління із розвитку села Вереси Житомирської міської ради є самостійним виконавчим органом Житомирської міської ради, утримується за рахунок місцевого бюджету в межах видатків, передбачених на потреби села Вереси.

Місцезнаходження управління: 12401, Житомирська область, Житомирський район, село Вереси, вулиця Покровська, 16.

Управління буде очолювати начальник, який призначатиметься на посаду і звільняється з посади міським головою за погодженням зі старостою в установленому законом порядку.

Також на сайті Житомирської мерії оприлюднений проект рішення сесії міської ради, яким виконання обов’язків старости села Вереси Житомирського району планують покласти на Олександра Шута, який очолював Вересівську сільську раду до приєднання.

«Покласти з 02 грудня 2018 року виконання обов’язків старости села Вереси Житомирського району Житомирської області на період повноважень Житомирської міської ради сьомого скликання на Шута Олександра Васильовича за його згодою, який здійснював повноваження Вересівського сільського голови до приєднання», - йдеться у тексті проекту рішення сесії міської ради.

Нагадаємо, 8 жовтня 2018 року на сайті міської ради оприлюднили проект рішення сесії, у якому пропонується ввести до персонального складу виконавчого комітету Житомирської міської ради виконуючого обов’язки старости села Вереси Шута Олександра Васильович.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської міської ради 27 вересня 2018 року ухвалили рішення про добровільне приєднання територіальної громади села Вереси Житомирського району до територіальної громади міста Житомира та підписання відповідного меморандуму.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міська рада управління Вереси Шут 
Матеріали по темі