Події

На виїзді з Житомира поліцейські стріляли по колесам Nissan, на якому втікав серійний домушник

20 October 2018, 20:50

Увечері 20 жовтня на виїзді з Житомира поліція затримала домушника – вихідня з Кавказу, який попередньо обікрав дві квартири житомирян.

Про це в соцмережі увечері 20 жовтня написав керівник житомирської поліццї Вячеслав Печененко.

«Матьорого домушника, уродженця та громадянина кавказького регіону, затримали сьогодні увечері працівники кримінальної поліції ГУНП разом з патрульними. Іноземець перебував у розшуку львівськими колегами за вчинення грабежу. Можливо, ця обставина, а, можливо, природна підозрілість - але він не став на вимогу патрульних про зупинку на своєму Nissan на виїзді з Житомира у напрямку Бердичева. Кілька десятків кілометрів переслідування - і патрульні застосовують зброю, стріляючи по колесах», - написав керівник ГУНП.

Водій спробував утекти, але марно.

«У нас є інформація і підстави стверджувати, що іноземець сьогодні обікрав дві оселі житомирян. Тож його затримання стало результатом спецоперації поліцейських, які працювали над викриттям цього домушника упродовж певного часу», - повідомив головний поліцейський області.

На сторінці ГУНП є дані, що затримання сталося на автодорозі Житомир-Могилів-Подільський, затриманому 28 років.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці серпня 2018 житомирські оперативники затримали групу «домушників», які винесли техніку з оселі жителя обласного центру, а у вересні завдяки додаткам WhatsApp та Viber попалися вихідці з кавказького регіону, які грабували жителів Польової.

Житомир.info

Фото зі сторінки Вячеслава Печененка

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стрілянина поліція затримання домушник  
Матеріали по темі