Події

У Польщі в ДТП загинула 21-річна житомирянка

23 October 2018, 17:33

У польському місті Лодзь в ДТП загинула 21-річна студентка з України.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на прес-секретаря окружної прокуратури в Лодзі Кшиштофа Копаня.

У Лодзькій прокуратурі інформують, що ДТП трапилося в середу 17 жовтня о четвертій ранку за місцевим часом на одній з вулиць міста. Чоловік, у крові якого виявлено 1,8 проміле алкоголю, перевищуючи допустиму швидкість не справився з керуванням автомобіля і в’їхав у будинок, а потім у розташований поруч автомобіль. Винуватець ДТП, а також його супутниця, не були пристебнуті пасками безпеки, що і призвело до трагічних наслідків: дівчина загинула на місці, а хлопець з незначними травмами потрапив до шпиталю.

«За свідченням чоловіка, до другої години ночі він вживав у гуртожитку алкоголь. Після цього дівчина попросила привезти її в гуртожиток з ресторану, де вона працювала, і попри алкогольне сп’яніння, він погодився. Під час руху між ніби нібито сталася суперечка, дівчина схопила рукою за кермо, в результаті чого чоловік втратив панування над автомобілем, що і призвело до трагедії. Українець частково визнав свою провину. Йому загрожує до 12-ти років ув’язнення», - йдеться у повідомленні.


Фото з сайту Policja Łódźka

Як стало відомо Житомир.info, загибла в ДТП студентка родом з Житомира. 21-річна Галина навчалась у Житомирському державному університеті та у польському вузі. За словами родичів загиблої, тіло дівчини досі не привезли до Житомира, де має відбутися похорон.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП 
Матеріали по темі