Події

​Житомиряни повідомляють про пожежу у торговельно-розважальному центрі Глобал UA (доповнено)

26 October 2018, 22:14

Ввечері 26 жовтня у житомирському торговельно-розважальному центрі Глобал UA відвідувачі помітили дим на «Острові розваг». Про це вони написали у соцмережі.

«Кіно не додивилися, але евакуювали людей з кінотеатру за 2 хвилини. Дим, схоже, пішов із «Острова розваг». Все добре. Приїхали рятувальники, зараз бігають люди в протигазах», — розповіли відвідувачі закладу.

Ще одна відвідувачка кінотеатру Мультиплекс на своїй сторінці у соцмережі розмістила повідомлення про те, що співробітники закладу не попередили людей про пожежу, не було і сигналізації.

«Дякую, Мультиплекс, за "вчасну" евакуацію під час пожежі в Глобалі. Спокійно дивилися фільм "Чорний козак", потроху почали відчувати запах диму і збиралися вийти та повідомити по це робітникам кінотеатру. Нас в таких діях "перегнала" дівчина з останніх сидінь, за що дякую! Дякую за життя! Так як робітники Мультиплексу навіть не захотіли повідомити про це другому залу, в якому ми сиділи... ніякого звуку сигналізації, попереджень, тим більше евакуювання! Налякало те, що, вийшовши, нікого навіть не було, крім працівників гардеробу. Ну як?», - написала Наташа Василюк.

Відео з соцмережі

Відео з соцмережі

Станом на 22.00 біля торговельного центру перебувало кілька пожежних автомобілів, працювали рятувальники, тривала евакуація відвідувачів.

У прес-службі управління ДСНС у Житомирській області Житомир.info розповіли подробиці події.

«26 жовтня близько 21.45 на кухні закладу Chicken Hut сталося загорання олії у фритюрниці, вогонь перекинувся на витяжку. Через сильне задимлення охорона торговельного центру провела евакуацію відвідувачів ТРЦ. О 21.55 пожежу вдалось локалізувати. На подію виїжджало 4 одиниці пожежної техніки», - повідомили в прес-службі УДСНС у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, 7 квітня 2018 року у одному з кафе житомирського ТРЦ Глобал UA горів мангал з шашликами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа Глобал евакуація ДСНС  
Матеріали по темі