Місто

​Мікрорайон Маликова в Житомирі частково підключили до тепла, - Рогожин

29 October 2018, 09:46

27 жовтня підрядники завершили зварювальні роботи ділянки тепломережі діаметром 26 мм по вулиці Маликова та почали її заповнення теплоносієм.

Про це 29 жовтня повідомила прес-служба Житомирської міської ради.

«Після випробування завершена ділянка робіт дозволить відновити централізоване теплопостачання більшості житлових будинків, які розташовані по вулиці Маликова та Польському бульварі», - інформує мерія.

Конкретніше про те, коли жителі мікрорайону Маликова, або Сурина гора, будуть з теплом, Житомир.info розповів директор КП ««Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин.

«На Маликова ми вже дали теплоносій ще в неділю, 28 жовтня. Перші 4 будинки були увімкнуті. Зараз починаємо поступове підключення інших будинків. Коли за день закільцюємо трасу по окружній, то, гадаю, запустимо всі будинки, крім двох, які відмикаються від тієї камери, яку ще не встиг зробити підрядник. Не вистачає робочих рук», - поінформував директор КП.

Він також розповів, що орієнтовно протягом 2 днів завершать роботи по підключенню ДНЗ №53 на бульварі Польському: теплотраса вже працює.

Дмитро Рогожин також поінформував про ситуацію навколо 4 дитсадків, які працюють від котельні по вулиці Жуйка і на вихідних начебто були без тепла.

«Дитсадки, які обігріваються від котельні на Жуйка, всі підключені, просто було два аварійних пориви, але садочки вмикалися по «малій схемі» і не страждали. Був порив на Мазепи, школа була без тепла. Його на вихідних ліквідували. Залишились тільки ДНЗ №53, туди завезли калорифери, і №11 на Героїв Пожежних, він на капремонті. Інші дитсадки і школи Житомира підключені до тепла», - сказав Дмитро Рогожин.

Нагадаємо, до 23 жовтня ремонтні бригади мали замінити теплотрасу в яру біля старообрядного кладовища у мікрорайоні Сурина гора в Житомирі, а до 24 жовтня – подати тепло по вулиці Маликова, 8, 12 і 16. Чому затягнулися роботи, читайте тут.

Як повідомляв Житомир.info, на позачерговому засіданні міськвиконкому визначили дату початку опалювального сезону 2018-2019 років у Житомирі – 17 жовтня. Увечері 22 жовтня в Житомирі почали запускати котельні: спочатку ті, що обігрівають садочки, школи і лікарні. Зранку 23 жовтня директор «Житомиртеплокомуненерго» запевнив, що до вечора обласний центр буде з теплом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Рогожин тепло опалення Сурина гора Маликова  
Матеріали по темі