Місто

На Параджанова в Житомирі зняли бордюри, 30 жовтня почнуть зрізати асфальт, - міськрада

29 October 2018, 16:51

У Житомирі триває капітальний ремонт дороги по вулиці Параджанова.

Про це 29 жовтня повідомила прес-служба Житомирської міської ради.

«Як просуваються ремонтні роботи на Параджанова, обговорили на технараді в Житомирській міській раді. Станом на 29 жовтня на дорозі були зняті усі бордюри та встановлені штучні споруди. Тривають роботи щодо заміни комунікацій, зокрема, було побудовано 3 зливові колодязі. До кінця жовтня підрядник планує завершити роботи по заміні зливної мережі», - інформує мерія.

Активна фаза робіт розпочнеться після організації транспортного руху, - відзначає прес-служба. Зокрема, вже з 30 жовтня на вулиці з’являться інформаційні стенди щодо обмеження руху транспорту. Того дня стартують роботи по зрізанню верхнього шару асфальтного покриття.

Нагадаємо проект передбачає повний капітальний ремонт проїзної части, заміну зливної каналізації, люків, реконструкцію тротуарів та створення острівків безпеки на дорозі. Загальна протяжність дороги, де проводитимуться ремонтні роботи, складає 1,5 км.

Нагадаємо, на об'єкті працює підрядна компанія ALKE, яка виконує капітальний ремонт на замовлення облдержадміністрації. Інженерні роботи та влаштування двох перших шарів покриття планують виконати в цьому році; верхній шар асфальту – вже навесні 2019-го.

Як повідомляв Житомир.info, з 18 жовтня 2018 в Житомирі обмежили рух транспорту на перехресті вулиці С. Параджанова та Київського шосе. На ремонт житомирських доріг у 2018 році збиралися виділити 40 млн грн, доріг області - близько 1,5 мільярди гривень.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога вул. Параджанова ремонт  
Матеріали по темі