Місто

«Хто вбив Катю Гандзюк?»: житомиряни лишили квіти та лампадки під стінами управління Нацполіції

4 November 2018, 21:07

Ввечері 4 листопада під стінами головного управління Національної поліції в Житомирській області на Старому бульварі зібрались кілька десятків житомирян. Люди принесли з собою портрет радниці міського голови Херсона Катерини Гандзюк, яка померла сьогодні вранці в лікарні, квіти та лампадки.

Житомиряни, які прийшли на спонтанний мітинг-реквієм, залишили також і плакати, написані від руки. На папері було написане одне запитання: «Хто вбив Катю Гандзюк?».


Як повідомляв Житомир.info, у нападі на Катерину Гандзюк підозрюють учасника АТО з Житомира Володимира Васяновича. У вересні Херсонський апеляційний суд відпустив його під домашній арешт.

Житомирянина Володимира Васяновича, колишного розвідника 5-го окремого батальйону ДУК «Правий сектор», підозрюють у нападі на радницю міського голови Херсона Катерину Гандзюк. 17 серпня його та Сергія Торбіна затримали на херсонському автовокзалі. 21 серпня Херсонський міський суд обрав запобіжний захід цим двом підозрюваним у замаху на вбивство в. о. керуючої справами виконкому Херсонської міської ради Катерини Гандзюк, яку 31 липня облили сірчаною кислотою: тримання під вартою терміном на 60 діб без права внесення застави. У вересні Володимира відпустили під домашній арешт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ГУНП Гандзюк мітинг  
Матеріали по темі