Суспільство

Житомирських водіїв попереджають про «Тиждень безпеки» та необхідність заміни шин на зимові

7 November 2018, 09:23

Надворі листопад і час сезонних турбот для водіїв. З увімкненням тепла в домівках варто задуматися і про зміну «взуття» вашого автомобіля, аби він не перетворився на некерований вид транспорту.

Про це 6 листопада інформує прес-служба САД у Житомирській області.

«Досвід переконує, що краще бути готовим до погіршення погодних умов, тим паче, що синоптики прогнозують вже за кілька днів, хоч і незначні, але морози та опади. Отже, водії, не зволікайте - подбайте про безпеку! А для того, щоб водіям великовагового транспорту почуватися взимку впевнено - варто укомплектувати автомобіль ланцюгами протиковзання, буксирувальними штангою та тросом та мати передній і задній гаки», - інформує прес-служба САД.

Також, управління Укртрансбезпеки у Житомирській області повідомляє, що з 12 по 18 листопада 2018 року проводиться Тиждень безпеки дорожнього руху в регіоні.

«Мета проведення заходів: проведення роботи щодо підвищення безпеки дорожнього руху, особливо при здійсненні пасажирських перевезень, перевірка технічного стану рухомого складу (в тому числі до роботи у зимовий період та при ускладнених погодних умовах), проведення профілактичних заходів з попередження дорожньо-транспортних пригод, дотримання умов договорів на перевезення на регулярних автобусних маршрутах та інших вимог законодавства в сфері автомобільного транспорту», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє Житомир.info, у Житомирі протягом тижня 5-11 листопада спостерігатиметься зниження температури. Вночі синоптики прогнозують до 2 градусів морозу. Буде хмарно, але без суттєвих опадів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Укртрансбезпека Тиждень безпеки шини  
Матеріали по темі