Політика

Депутати міської ради висловили недовіру меру Новограда-Волинського Віктору Весельському

7 November 2018, 13:58

На позачерговій сесії Новоград-Волинської міської ради 6 листопада депутати визнали роботу мера Віктора Весельського незадовільною та висловити йому недовіру.

Про це повідомляє прес-служба міськради на своїй сторінці у Facebook.

«6 листопада 2018 року у великій залі Будинку рад відбулося пленарне засідання позачергової 27-ї сесії міської ради сьомого скликання, у ході якої міський голова Віктор Весельський прозвітував про роботу виконавчих органів міської ради у 2018 році. Заслухавши звіт, засідання сесії продовжилось у формі діалогу «запитання-відповіді». Після тривалих виступів депутатів та жителів міста, депутати міської ради прийняли рішення звіт міського голови взяти до уваги, визнати роботу очільника міста незадовільною та висловити йому недовіру», - йдеться у дописі.

За те, щоб визнати роботу мера Новограда-Волинського незадовільною, проголосували 18 з 30 присутніх на сесії депутатів (всього в міській раді 34 депутати). За пропозицією депутата Сергія Хапчука, обраного від Об’єднання «Самопоміч», на голосування поставили питання про висловлення недовіри меру Віктору Весельському: «за» проголосували 19 депутатів, 4 були «проти», 7 утримались. Під час голосування за недовіру сам Весельський «утримався».

Нагадаємо, на позачерговій сесії Новоград-Волинської міської ради 24 травня 2018 року депутати більшістю голосів висловили недовіру секретарю міськради, відправили у відставку виконком, а за недовіру меру не вистачило голосів.

Як повідомляв Житомир.info, на місцевих виборах у 2015 році мером Новограда-Волинського був обраний Віктор Весельський, який балотувався від Блоку Петра Порошенка: він отримав 54% голосів виборців.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада Новоград-Волинський Весельський  
Матеріали по темі