Фоторепортаж

​Сесійний день Житомирської міської ради: політичне звернення, новий депутат та ключі від квартир. Фоторепортаж

8 November 2018, 14:39

8 листопада у залі засідань Житомирської міськради відбулося одразу дві сесії: закінчилася попередня від 31 жовтня та почалася чергова 41-а, на якій збираються розглянути 64 питання.

Після ухвалення звернення до Гройсмана, Порошенка та Верховної Ради щодо підвищення ціни на газ мер Сергій Сухомлин закрив позачергову сесію о 10:20, чергова почала свою роботу о 10:40. У залі були присутні 35 з 42 депутатів міськради (всього в міськраді 42 депутати).

Перед початком роботи депутатів активісти розгорнули перед трибуною великий транспарант, на якому зазначалося «Депутати, ви зобов’язані мати проукраїнську позицію!». На трибуні лежали букети для родин афганців, які отримали 5 сертифікатів на житло.

На сесії представили нового депутата від БПП «Солідарність» Владислава Пучича, вислухали численних активістів та учасників КВН, які прийшли просити «Почесного громадянина Житомира» для загиблої комедійної акторки Марини Поплавської . Звання житомирянці присвоїли одноголосно.

Депутатам також повідомили про замінування вокзалу в Житомирі і вимагання викупу в півмільйона гривень, а мер заявив, що накладе вето на звернення щодо недопущення зростання ціни на газ.

Станом на 14.40 сесія ще триває.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія міськрада фоторепортаж  
Матеріали по темі