Влада

​Мер Житомира збирається накласти «вето» на звернення щодо недопущення зростання ціни на газ для населення

8 November 2018, 13:24

Мер Житомира Сергій Сухомлин не буде підписувати звернення щодо недопущення ціни на газ, яке депутати міської ради ухвалили направити до прем’єр-міністра, президента та Верховної Ради.

Про це він заявив на черговій сесії міської ради 8 листопада.

«По тому зверненню – в частині звернення до президента я буду накладати «вето», бо це не повноваження президента», - сказав на сесії Сергій Сухомлин.

В коментарі Житомир.info мер уточнив, що не буде підписувати прийняте рішення щодо направлення звернення стосовно ціни на газ.

«Я накладаю на це рішення вето в частині звернення до президента, і тоді сесія має знову зібратися і розглянути це питання. Тобто, фактично, я ветую весь проект рішення зі зверненням», - зазначив Сухомлин.

Нагадаємо, пропозицію доповнити узгоджене звернення, вказавши адресатом також президента Петра Порошенка, внесла голова фракції ВО «Батьківщина» Любов Цимбалюк, її підтримали 22 депутати – мінімальна кількість голосів, необхідних для прийняття рішення. За проект рішення з усіма запропонованими змінами на другому пленарному засідання позачергової сесії міськради, яка проходило вранці 8 листопада, проголосували 24 з 35 присутніх депутатів.

Сюжет про звернення тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вето звернення сесія міськрада  
Матеріали по темі