Місто

Директор водоканалу пояснив, чому почастішали випадки відключення води у мікрорайонах Житомира

14 November 2018, 13:00

З початку листопада у Житомирі почастішали випадки відключення води у мікрорайонах міста через аварії. Воду відключають до повного виконання робіт.

14 листопада Житомир.info вирішив поцікавитися у директора КП «Житомирводоканал» Андрія Нікітіна, з чим пов’язані такі часті випадки відключення води, та чи не планують через ремонтні роботи в певних мікрорайонах міста повністю перекривати водопостачання.

«Ми дійсно не будемо відключати від водопостачання все місто, так як і обіцяли. Часті пориви відбуваються через зношеність системи. Наразі у нас є великий порив на Богунії, і ми його ліквідуємо. Хочу зазначити, що на цілий день вода не вимикається, її немає декілька годин, або ж наші працівники намагаються виконати всі ремонтні роботи у нічний час, аби не створювати дискомфорт для житомирян. Наголошу на тому, що ми поступово замінюємо стару, зношену систему на нову, тому й містян просимо поставитися з розумінням до тих ситуацій, які виникають в певних мікрорайонах», - сказав Андрій Нікітін.

Нагадаємо, 14 листопада мікрорайон Богунія на декілька годин відключили від води через ремонтні роботи на дюкері по вул. Каховській.

13 листопада у зв`язку з аварією по вул. Сосновій 17, о 16:00 у Житомирі на Богунії відключали воду.

Як повідомляв Житомир.info, через ремонтні роботи 9 листопада у Житомирі призупиняли водопостачання в мікрорайоні Хмільники.

8 листопада у Житомирі в мікрорайоні Хмільники зранку і до 15:00 відключали воду через проведення ремонтних робіт.

1 листопада 2018 року в зв’язку з виконанням аварійних робіт у Житомирі на верхній Польовій відключали водопостачання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Нікітін водоканал водопостачання вода  
Матеріали по темі