Події

​У Житомирській області загинув 32-річний чоловік, який стрибнув під пасажирський потяг

19 November 2018, 14:14

У Житомирській області під колесами пасажирського потягу загинув 32-річний чоловік. Трагедія сталася близько 4 ранку 17 листопада неподалік залізничного переїзду у Новограді-Волинському.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Житомирській області.

«На місці події працювала слідчо-оперативна група Новоград-Волинського відділу поліції. Попередньо встановлено, що близько 4.10 пасажирський потяг, що рухався у напрямку м. Шепетівки, смертельно травмував чоловіка, який раптово вистрибнув на колії під час руху локомотива. Унаслідок завданих травм людина загинула на місці події», - йдеться в повідомленні поліції.

У ході проведених заходів поліцейські встановили особу загиблого – 32-річного місцевого жителя.

Нині у рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) триває з’ясування обставин події.

У відділі комунікації поліції Житомирської області закликають громадян суворо дотримуватись правил безпеки на залізниці. Зокрема, переходити залізничні колії тільки в установлених місцях (пішохідні мости, переходи, тунелі, переїзди, тощо). На станціях, де немає мостів і тунелів, залізничні колії слід переходити по спеціальних настилах, біля яких встановлені покажчики «Перехід через колії».

Як повідомляв Житомир.info, на початку листопада на залізничній станції Тетерів у Київській області потяг смертельно травмував 34-річного жителя села Гранітне Малинського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потяг колія залізниця поліція  
Матеріали по темі