Події

У Житомирі затримали чоловіків, які вночі розбили вітрину магазину на Київській і винесли манекени з одягом

22 November 2018, 10:09

Житомирські патрульні вночі затримали чоловіків, які розбили вітрину магазину на Київській і винесли рюкзак та манекени з одягом.

Про це вранці 22 листопада повідомила патрульна поліція Житомирської області у фейсбук.

«22 листопада, близько 4-ї години, спецлінії 102 надійшло повідомлення: на вулиці Київській невідомі особи розбили вітрину магазину. Патрульні прибули на місце виклику і встановили, що дві невідомі особи розбили скло та викрали манекени, рюкзак та дві куртки. У ході обстеження території правоохоронці виявили громадян, в одного з яких руки були в крові та мали при собі рюкзак, походження якого пояснити не могли», - інформують патрульні.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

У відділі комунікації ГУНП у Житомирській області Житомир.info уточнили, що виклик надійшов від приватної охоронної фірми. Вочевидь, у крамниці спрацювала сигналізація.

«Чоловіків доставили до міського відділу поліції. Триває з’ясування обставин і визначення правової кваліфікації події», - сказала заступник начальника відділу комунікації поліції Житомирської області Ольга Номерчук.

Як стало відомо Житомир.info, мова йде про магазин туристичного спорядження Gorgany на Київській, 65.

Як повідомляв Житомир.info, 29 жовтня 2018 в магазині косметики на Київській чоловік побив та пограбував продавчиню, через 5 днів зловмисника затримали.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція манекен крадіжка злодій  
Матеріали по темі