Місто

​У Житомирі до кінця року планують відремонтувати перехрестя з трамвайними коліями

22 November 2018, 11:32

У Житомирі до кінця 2018 року планують відремонтувати перехрестя вулиць Східної та Корольова у Житомирі, через яке проходить трамвайна лінія.

Про це йдеться у договорі від 22 листопада, укладеному між КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» та КП «Управління автомобільних доріг».

Комунальники мають за 199 тис. грн провести поточний ремонт дорожнього покриття переїздів трамвайної колії, що на перехресті вулиць Корольова та Східна.

«Виконавець розпочне роботи, зазначені в договорі, протягом 3-х робочих днів після отримання необхідної проектної та дозвільної документації. До цього моменту відповідальність за стан об’єкта несе замовник. Строк надання послуг встановлюється до 25 грудня 2018 року», - йдеться про терміни виконання ремонту у тексті укладеного договору.

Нагадаємо, в лютому 2018 року комунальники вночі ремонтували проблемне перехрестя вулиць Корольова та Вітрука. Тоді в КП «УАШ» розповідали, що на черзі ремонт перехрестя Корольова-Східна та вулиці Бориса Тена, по яких проходить трамвайна лінія.

Як повідомляв Житомир.info, новий асфальт на вулиці Старовільській у Житомирі не витримав і тижня експлуатації. Підрядник обіцяє усе виправити за власний кошт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт дорога асфальт колія трамвай УАШ ТТУ Корольова  
Матеріали по темі