ДОПОМОГА

У Житомирській області 50 малозабезпечених сімей отримають благодійну допомогу в рамках соцпроекту «Подаруй мрію родині»

23 November 2018, 14:56

На Житомирщині стартує соціальний проект «Подаруй мрію родині». Завдяки йому упродовж трьох місяців півсотні родин, які опинилися за межею бідності, отримають продуктові набори, теплий одяг, ба навіть меблі.

«Подаруй мрію родині» - це проект для тих, хто опинився за межею бідності. Ми плануємо охопити мінімум 50 родин. Вишукали ці родини, які знаходяться в сільській місцевості, у кого скрутне становище, у кого багато дітей. Ми допомагаємо меблями, будемо допомагати, купувати холодильники, телевізори, те про що родина мріє, але не може собі цього дозволити», - розповідає куратор проекту «Подаруй мрію родині» Леся Морозова.


Куратор проекту пані Леся розповідає: перша автівка з допомогою вирушить вже в найближчий вівторок, до юного батька-одинака.

«Перша родина у Коростенському районі. Чоловік, якому 22 роки виховує сам дитинку - хлопчика восьми місяців. Він потребує допомоги. У нього чистенько, славненьке дитятко, доглянуте, але у нього немає: меблів, дитячого ліжечка, бракує теплого одягу. Тому, ми разом згуртувалися і ми веземо йому меблі, дитяче ліжечко, одяг, продукти харчування, усе те, чого потребує родина», - ділиться куратор проекту.

Запустити та реалізувати соцпроект вдалось спільними зусиллями небайдужих та благодійників, - ділиться куратор проекту. З-поміж таких і фонд «Відкрите серце».

«Ми допомагаємо одягом, взуттям, продуктовими пайками, у нас є благодійний дитячий садочок і благодійна їдальня. Продуктові пайки отримують 150 людей по Житомиру, у їдальні харчується 120 людей, у садочку 200 людей. Це все відкрито і люди можуть бачити», - каже соціальний працівник БФ «Відкрите серце» Ілона Онопченко.

Куратор проекту дякує усім, хто долучився й запрошує до доброї справи інших.

«Благодійні фонди, наголошую не політичні - благодійні: «Відкрите серце» - Коростенська і Житомирська філії, «Банк добра», «Український фонд благодійництва», Київський міжнародний благодійний фонд «Українська ліга благодійників». Також, всі благодійники, які хочуть долучатися, як фізичні особи, як юридичні, ми всіх запрошуємо, долучайтеся. Чим більше людей долучиться до цього проекту, тим більше людей ми зможемо охопити», - зауважила Леся Морозова.

Подробиці, як долучитися до проекту, щоб допомогти малозабезпеченим родинам, можна дізнатись за тел. (097) 768 09 87, або за адресою: м. Житомир, вул. Космонавтів 38/17, БО «Український фонд благодійництва».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Морозова допомога спецпроект  
Матеріали по темі