Місто

У центрі Житомира на земельній ділянці, яка належить Леоніду Крігеру, побудують багатоповерхівку преміум-класу

26 November 2018, 12:59

Пильні містяни звернули увагу на те, що на перехресті вулиць Покровської та Михайла Грушевського у Житомирі огородили земельну ділянку. У соцмережі житомиряни висловлюють здогадки щодо майбутнього використання землі. Люди припускають, що там зводитимуть будівлю комерційного призначення.

«Хто в курсі, що задумали будувати на перехресті вулиць Покровська – Михайла Грушевського? З 1987 як знесли гуртожиток міліціянтів, виросли три гарних дуби, їх, мабуть, під корінь зріжуть, та збудують ще одне ТЦ», – написав у ФБ Valerii Kozlov. Допис активно коментують інші користувачі, називаючи свої варіанти майбутнього об’єкту біля перехрестя у центрі міста.

На фото, опублікованих Valerii Kozlov 25 листопада, видно, що шматок землі обгородили цементними блоками та червоно-білою стрічкою.

Житомир.info з’ясував, що ділянка, про яку йде мова, належить місцевому бізнесмену, і там планують побудувати житлову багатоповерхівку.

Так, на публічній кадастровій карті видно, що на перехресті вулиць Покровської та Михайла Грушевського є приватна земельна ділянка площею 0,1708 га з цільовим призначенням «для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку».

На сайті Житомирської міської ради опубліковане рішення 27-ої сесії міськради від 28 вересня 2017 року «Про надання фізичним особам - підприємцям та громадянам права користування земельними ділянками». Згідно з рішенням, міська рада затвердила «проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна виду використання) площею 0,1708 га для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку (02.03) фізичній особі-підприємцю Крігер Леоніду Фрідріховичу за адресою вул. Покровська, 20-в у м. Житомирі».

У телефонній розмові Житомир.info Леонід Крігер розповів, що на Покровській – Грушевського зводитимуть житлову 10-поверхівку преміум-класу.

«Будуватиметься там 10-поверховий житловий будинок преміум-класу. Планується, що це буде одна секція. За кілька днів там буде розміщено паспорт будівництва. Поки встановили фундамент для огороджування. Тобто, магазинів і торгових центрів там не буде», – запевнив Леонід Крігер.

Як повідомляв Житомир.info, у центрі Житомира, біля ринку, який називають «Рада», компанія з Івано-Франківська планує побудувати елітну багатоповерхівку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: будівництво нерухомість будинок ринок земля  
Матеріали по темі