Влада

Управління Житомирської ОДА за 4 млн грн придбало комплекти для шкільних кабінетів біології у підприємця-новачка

29 November 2018, 15:19

Тендер на постачання в школи Житомирської області комплектів навчального обладнання для кабінетів біології за 4 млн 83 тис. грн виграв київський підприємець.

28 листопада управління освіти і науки Житомирської ОДА уклало договір з переможцем тендеруФОП Баланюком Олегом Миколайовичем на постачання 17 комплектів навчального обладнання для кабінетів біології.

За цим договором, вартість закупівлі склала 4 млн 83 тис. грн, тобто по 240 тис 176 грн за один комплект обладнання. Замовлене навчальне обладнання для кабінетів біології має надійти замовнику до кінця 2018 року.

За даними ресурсу YouControl, дата реєстрації ФОП Баланюк Олег Миколайович 14 вересня 2018 року, тобто 2,5 місяці тому. Основний вид діяльності – оптова торгівля комп’ютерами, периферійним устаткуванням і програмним забезпеченням. Станом на 29 листопада київський підприємець брав участь лише в одному тендері і переміг у відкритих торгах. Також є інформація, що Баланюк Олег Миколайович з 2008 року є співзасновником ТОВ «Сучасні освітні технології».

Нагадаємо, 31 жовтня 2018 року голова Житомирської ОДА Ігор Гундич доручив закупити комплекти навчального обладнання для кабінетів фізики, хімії, біології, географії, математики і мультимедійні засоби та розподілити їх між опорними школами.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2018 року управління освіти Житомирської ОДА за 7 мільйонів купило навчальне обладнання для кабінетів фізики та хімії у ТОВ «Елім».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тендер обладнання школа ОДА біологія  
Матеріали по темі