Влада

Мер Житомира призначив секретаря Вересівської сільради своїм радником

30 November 2018, 15:31

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин призначив своїм новим радником секретаря Вересівської сільської ради Григорія Лялевича.

Розпорядження «Про призначення Лялевича Г.П» мер Житомира підписав 30.11.2018 року.

«Відповідно до статей 10, 15, 22 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», розглянувши заяву Лялевича Г. П.: призначити з 3 грудня 2018 року Лялевича Григорія Павловича на посаду радника Житомирського міського голови з посадовим окладом згідно із штатним розписом, із збереженням 9 рангу посадової особи місцевого самоврядування, присвоєного під час роботи у Вересівській сільській раді», - йдеться в документі.

Згідно з розпорядженням, Григорію Лялевичу має бути встановлений стаж служби в органах місцевого самоврядування – 20 років 7 місяців 2 дні та надбавку за вислугу років у розмірі 30 %.

З декларацією нового радника міського голови можна ознайомитись тут

Нагадаємо, міський голова Житомира Сергій Сухомлин 7 листопада 2018 року звільнив свого штатного радника Юрія Антіпова та призначив на його місце, 8 листопада, Вікторію Сичову.

Як повідомляв Житомир.info, 2 листопада 2018 року була оприлюднена декларація кандидата на посаду радника мера Житомира Вікторії Сичової, єдиним доходом якої у 2017 році була соцвиплата за народження другої дитини у розмірі 1013 грн.

27 вересня 2018 року на сесії депутати Житомирської міської ради прийняли рішення про добровільне приєднання територіальної громади села Вереси Житомирського району до територіальної громади міста Житомира.

Станом на 27 лютого 2017 року у мера Сергія Сухомлина нараховувалося 9 радників на громадських засадах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Лялевич радник розпорядження  
Матеріали по темі