Економіка

​У Житомирському онкодиспансері збираються за 70 млн грн звести прибудову до корпусу

3 December 2018, 12:26

У 2019 році збираються провести реконструкцію будівлі Житомирського обласного онкологічного диспансеру та добудувати корпус. На проведення реконструкції планують витратити 71 млн 500 тис. грн.

Про це йдеться в оголошенні про проведення тендеру, який проводить департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА, опублікованому на ProZorro 29 листопада.

«Реконструкція будівлі Житомирського обласного онкологічного диспансеру за адресою: вул. Фещенка-Чопівського, 24/4 в м. Житомирі з прибудовою», - йдеться в оголошенні про проведення тендеру.

Завершити зведення прибудови планується до кінця 2019 року.

В тендерній документації зазначається, що джерелом фінансування закупівлі є кошти державного бюджету та кошти місцевого бюджету. Очікувана вартість робіт – 71 млн 500 тис. грн.

Тендерні пропозиції приймаються до 13 грудня 2018 року, наступного дня має відбутися аукціон.

Нагадаємо, у 2016 році народний депутат від Житомира Борислав Розенблат піднімав питання стосовно стану Житомирського онкологічного диспансеру і обіцяв посприяти, аби з державного бюджету виділили гроші на його потреби. В лютому 2017 року нардеп наголошував на недоречності будівництва нового приміщення лікарні в той час, коли онкологічний диспансер працює із морально застарілим обладнанням.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2018 року в Житомирському онкодиспансері завершували утеплювати фасад центрального корпусу, а також розпочали розчищати територію для будівництва прибудови. У прес-службі Житомирської обларади тоді інформували, що на реконструкцію онкологічного диспансеру спрямують 15 млн грн – по 7,5 млн грн з коштів ДФРР та обласного бюджету.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: онкодиспансер тендер реконструкція прибудова ДРР  
Матеріали по темі