Події

До лікарні з обмороженням госпіталізували 65-річного жителя Житомирської області

3 December 2018, 14:43

З настанням морозів збільшується ризик зазнати переохолодження чи обмороження. Черговий прикрий випадок трапився 30 листопада у Чуднівському районі.

Про це 3 грудня розповів головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської ОДА Микола Мінчук.

«До травматологічного відділення районної лікарні з обмороженням госпіталізовано 65-річного мешканця с. Подолянці. Постраждалий перебуває в інфекційному відділенні лікувального закладу. Пацієнту лікарі діагностували обмороження пальців ніг 3-4 ступеню. Наразі йому надається необхідна медична допомога. Як свідчить багаторічний аналіз, від переохолодження та обмороження потерпають в основному люди, які перебувають в стані алкогольного сп'яніння. Тому радимо зігріватись не алкоголем, а теплим чаєм. А ще уникати довготривалого перебування на вулиці та одягатись відповідно до погоди»,- повідомив Микола Мінчук.

Нагадаємо, у Житомирі в приміщеннях ЖЕКів та управляючих компаній відкрили 8 пунктів обігріву.

Як повідомляв Житомир.info, 13 листопада у Житомирі від загального переохолодження тіла загинула 48-річна жінка. За даними управління ЦЗН, загибла мешкала у селі Волиця Житомирського району. А 14 листопада внаслідок загального переохолодження організму загинув мешканець м. Коростишів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Чуднівський район лікарня обмороження  
Матеріали по темі