Культура

​Єдиний претендент на посаду директора міського палацу культури – житомирська активістка, поетка і спортсменка

7 December 2018, 17:08

37-річна житомирянка Наталія Чісліна єдина претендує на посаду директора комунального закладу «Палац культури» Житомирської міськради в рамках другого конкурсу.

6 грудня відбулося перше засідання конкурсної комісії, - повідомляє сайт управління культури Житомирської міськради. На 20-хвилинному засіданні, трансляцію якого виклали на сайті, було вирішено допустити кандидатуру Наталії Чісліної до конкурсу з умовою деталізації перспективного плану розвитку комунального закладу.

У біографії кандидатки зазначається, що вона народилася 21 квітня 1981 року в селі Білилівка Ружинського району Житомирської області. Закінчила школу з «золотою» медаллю, має дві вищі освіти – педагогічну та економічну. Працювала журналістом, економістом, комерційним директором фірми, була підприємцем - організовувала урочисту виписку новонароджених. З 2017 року працює в комунальній установі «Житомирське вище професійне училище-інтернат» - спочатку заступником директора з навчально-виховної роботи, нині - соціальним педагогом.

Керує громадською організацією «Наживо», пише вірші, займається спортом - бере участь у забігах та марафонах по Україні і за кордоном. Бере активну участь у культурних, спортивних та соціальних заходах.

В перший рік роботи планує, зокрема, закцентувати увагу на зміні методів управління, створити нові творчі структури, налагодити зворотній зв’язок між палацом культури та його клієнтами, організувати колективні дні відпочинку для підприємств та установ міста.

10 грудня 2018 відбудеться повторне засідання конкурсної комісії з погодження кандидатури Наталії Чісліної.

Нагадаємо, це вже другий конкурс на посаду директора Житомирського палацу культури: 24 жовтня 2018 комісія відмовила єдиному претендентові на цю посаду Юрію Дубовенку через відсутність стратегії розвитку комунального закладу.

Як повідомляє Житомир.info, 26 жовтня 2018 року мер Житомира підписав розпорядження «Про звільнення директора комунального закладу «Палац культури» Житомирської міської ради Володимира Кругляка, який спочатку спершу подав документи на посаду директора, а пізніше забрав їх.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: палац культури директор конкурс  
Матеріали по темі